Een iPhone 5 & 5S scherm vervangen kan prima zelf binnen ongeveer 20 minuten. Op YouTube zijn tal van instructie video’s te vinden die van begin tot einde vertellen hoe u zelf uw scherm kunt repareren. Als u er daarmee niet uitkomt kunnen wij u altijd te woord staan. Als u uw reparatie liever helemaal uitbesteed verwijzen wij u graag naar onze pagina waar u uw iPhone 5 reparatie kunt aanmelden. Wij werken zelf aan video’s met instructie voor het vervangen van een iPhone 5/5S scherm. Tot die tijd moeten wij doorverwijzen naar hobbyisten die laten zien hoe ze een scherm vervangen.

iPhone 5 scherm (video duurt 15 minuten, reparatie KAN dus in 15 minuten)

iPhone 5S (video duurt 11 minuten), reparatie KAN dus in 11 minuten:

Let op de tijden zijn indicatief. Ga er van uit dat het de eerste keer minimaal de dubbele tijd kost. Kijk altijd eerst even een video om te zien of je onverwachte dingen tegenkomt. In principe kan er niks misgaan bij deze relatief simpele reparaties maar besef wel dat u de garantie verliest als u besluit om een iPhone reparatie zelf uit te voeren of te laten uitvoeren.

Eigenlijk zijn de belangrijkste elementen geduld en ruimte. Zorg dat u voldoende tijd heeft om uw scherm te repareren en zorg voor een groot bureau waarbij u de ruimte heeft om alle stappen uit te voeren. Als u vastloopt met de iPhone 5 scherm reparatie kunnen wij u uiteraard te hulp schieten.

POLICY

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betalingen verlopen via Stichting Pay.nl.

CONTACT

iPhone5schermvervangen.nl
Burg. Grothestraat 11
3761CJ Soest

BTW#: NL205873741B02
KVK# 55141439